Visgraat pvc

Visgraat pvc

Visgraat pvc vloer: definitie, aandachtspunten & voordelen?

Een visgraat pvc vloer is een vloer die in de afgelopen jaren flink aan populariteit heeft gewonnen. Het lijkt erop dat een toenemend aantal woningeigenaren de voordelen van een visgraat pvc vloer heeft ontdekt, want de vraag naar deze vloeren is groot. Maar wat is een visgraat pvc vloer? Waar moet je zeker op letten als je deze vloeren wilt gaan kopen en leggen? En, ook interessant: wat zijn de grootste pluspunten van visgraat vloeren van pvc?

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Belakos Attico Visgraat XL - Plak PVC
    Belakos Attico Visgraat XL - Plak PVC
    36,95 per m2
    Tot 10% extra korting op deze vloer
    Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Wat is een visgraat pvc vloer & waar moet je op letten bij het leggen?

Een visgraatvloer van pvc is, heel simpel gesteld, een vloer gemaakt van pvc, die voorzien is van visgraatpatronen. Deze vloeren bestaan uit kleine stukjes pvc, die verlijmd moeten worden in een visgraatmotief. Zo ontstaat een prachtige, sterke vloer, die een stijlvolle, moderne en ook tijdloze uitstraling heeft. Als je overweegt om een visgraat pvc vloer aan te gaan schaffen, is het van belang om te zorgen dat de ondervloer strak ge√ęgaliseerd is. Een supergladde en strakke ondergrond is belangrijk de vloer goed en egaal te kunnen verlijmen voor een optimaal resultaat.

Een prachtige vloer die relatief voordelig en onderhoudsvriendelijk is

Erg fijn aan visgraatvloeren van pvc is dat deze vloeren goedkoper zijn dan de houten variant visgraatvloeren. Zoek je een betaalbare vloer met een houtlook, dan kun je dus het beste kiezen voor een pvc visgraat vloer. Een groot bijkomend voordeel is dat je beschikt over een vloer met een houtlook, maar tegelijkertijd profiteert van de voordelen van pvc. Houtvloeren hebben intensief onderhoud nodig en slijten helaas ook in de loop der jaren. Met pvc heb je hiervan geen last. Deze vloeren zijn eenvoudig te reinigen, slijtvast en sterk en hebben eigenlijk nauwelijks onderhoud nodig in vergelijking met houten vloeren.

Pvc visgraatvloeren kunnen goed tegen vocht & zijn geluiddempend

De vochtbestendigheid van pvc vloeren met een visgraatmotief is een ander voordeel. Laat je per ongeluk drinken vallen of lopen je kids met natte schoenen over de vloer? Geen paniek: visgraatvloeren van pvc kunnen goed tegen vocht en zijn daar tegen bestand. Maak je dus geen zorgen over vochtschade bij aankoop van deze vloeren. En het wordt nog wat mooier trouwens, want visgraatvloeren zijn ook geluiddempend. Als je in een gehorig huis woont, is dit een enorm voordeel natuurlijk. Houten vloeren zijn aanzienlijk gehorig als je eroverheen loopt, wat in sommige gevallen (zeker bij krakende vloeren) zelf te horen is bij de buren. Met een visgraatvloer gemaakt van pvc heb je van deze ellende geen last meer!

De mogelijkheden zijn groot

Ten slotte is de grote keuze aan kleuren, stijlen en soorten visgraat vloeren interessant. Er is altijd we leen vloer van visgraat pvc te vinden die aansluit op jouw interieurstijl. Bekijk alle vloersoorten nu en bestel jouw pvc vloer voordelig bij een vloerspecialist!

Prijzen inclusief 21% BTW