pvc vloer

pvc vloer

Over de schoonheid en het gemak van pvc vloeren

Heb je een lelijke versleten vloer thuis, zoals een oude parketvloer, dan komt er een moment om deze te moeten vervangen. Natuurlijk kun je opnieuw voor een houten vloer kiezen, voor een laminaatvloer of voor een fraaie tegelvloer met mooie patronen erin, maar de trend is tegenwoordig om te gaan voor pvc vloeren. Pvc vloeren, die beschouwd kunnen worden als de opvolgers van laminaat, staan op dit moment boven in de verkooplijsten van vloerverkopers. En dat wordt begrijpelijk, wanneer je je beseft welke interessante pluspunten een pvc vloer heeft. We zoomen in dit blog in op de meerwaarde van vloeren die gemaakt zijn van pvc.
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
 1. Plak PVC Gelasta - City
  PVC Gelasta - City
  0,00 per m2
  +Zelf leggen, vraag scherpste prijs!
  +Laten leggen
  +Gratis ondervloer
  +Gratis plakplinten
  -Wij leggen in heel Nederland

  Vraag gratis staal of offerte!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Water en vocht vormen geen probleem voor pvc vloeren

De resistentie van pvc vloeren tegen vocht en water is een van de redenen voor de populariteit van deze vloeren. Een ongelukje is gauw gebeurd en water is snel gemorst, maar een pvc vloer is gelukkig goed bestand tegen water. Door de sterke beschermlaag kan er geen vocht in de vloerstructuur komen. Dus laat je kind een glas met anje vallen, dan loopt jouw pvc vloer gelukkig geen schade op! De vloeren van pvc zijn zelfs bestand tegen vorst en trekken zich ook van warmte niet veel aan. Dat laatste maakt dat een pvc vloer zonder moeite gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Een gemiddelde pvc vloer heeft namelijk een enorm lage warmteweerstand van rond de 0,039 m2 K/W. De vloer loopt sowieso al lekker, maar dat wordt natuurlijk nog beter - zeker in het koele najaar - als je vloerverwarming laat installeren.

Over het onderhouden van de vloer hoef je je niet druk te maken

Leuke interieurspullen, accessoires en onderdelen als een keuken of vloer kopen is natuurlijk fijn, maar alles in je interieur moet ook goed onderhouden worden. Gelukkig is dit bij een pvc vloer geen tijdrovende klus. En dat is nog zacht uitgedrukt, want deze vloeren zijn in principe 100 procent onderhoudsvrij. Natuurlijk moet je ze, om ze schoon en hygi├źnisch te houden, geregeld even afnemen met een doek of dweil. Maar qua onderhoud is dat het eigenlijk wel. Dus ben je niet zo actief in het huishouden of kun je je tijd wel beter besteden? Dan is een pvc vloer jouw grote vriend!

Er zijn veel patronen en stijlen mogelijk met pvc

Pvc vloeren zijn ook in trek omdat ze in allerlei patronen, stijlen en kleuren te koop zijn. Populair is het visgraat motief. Maar ook vormen als planken (houtlook), tegels (steenlook) of elleboogpatronen en dergelijke behoren tot de vele opties. En qua kleuren zijn er tientallen keuzemogelijkheden in het assortiment van vloerspeciaalzaken. Laat je ook overtuigen, bekijk nu het grote aanbod vloeren van pvc en koop jouw droomvloer voor een scherpe prijs bij een specialist!
 
Prijzen inclusief 21% BTW