klik pvc

klik pvc

Klik pvc: wat kun je er allemaal mee?

Het uitzoeken en kopen van een nieuwe vloer vinden veel mensen best spannend. Logisch, want er is niet alleen heel veel keuze, vloeren kosten ook een flinke zak geld. Daarom is het aan te raden om goed na te denken over welke vloer je wilt helpen en welk bedrag je daarvoor neer wilt leggen. Een van de beste keuzes die je kunt maken als het gaat om een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, is een klik pvc vloer. Een klik pvc vloer heeft namelijk heel wat voordelen. Veel mensen met vloerwensen verbazen zich over de vele pluspunten van deze vloervariant. Verbaas je mee en lees snel verder wat een pvc vloer jou allemaal kan opleveren!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een pvc klik vloer is eenvoudig door jezelf te leggen

Een vloer leggen besteed je liever niet uit om kosten te besparen. Maar lang niet altijd is dat mogelijk, omdat sommige vloeren echt door specialisten aangelegd dienen te worden. Mt klik pvc heb je hiervan geen last, want dit vloertype kun je gewoon zelf aanbrengen. De planken hebben speciale groeven, waardoor ze je snel, strak en eenvoudig zelf in elkaar kunt klikken. Hierdoor houd je een hoop enten in de zak, want je bent geen extra kosten kwijt aan arbeidsloon voor en vloerlegger.

De perfecte vloersoort voor gehorige woningen en appartementen

Een van de grootte ergernissen die mensen hebben bij bepaalde vloeren, is dat ze kunnen kraken en piepen als eroverheen gelopen wordt. Vooral bij de traditionele parketvloeren van hout is dit een probleem. Woon je zelf in een gehorig huis, zoals in een appartement met dunne, slecht geïsoleerde muren? Dan biedt een klik pvc vloer soelaas. Dee vloeren worden geleverd met een speciale onderlaag van kurk, die in de vloer zelf geïntegreerd is. Hierdoor zorgen klik pvc vloeren voor een geluidsreductie van minstens 10 dB. En dat zorgt voor een lekker stille vloer, die geen overbodig gelui maakt. Extra fijn is daarbij dat je klikvloeren van pvc ook kunt voorzien van vloerverwarming, zodat je geniet van extra comfort en je woning energiezuiniger kunt verwarmen. Vooral in de herfst en winter is dat een groot voordeel!

Een onderhoudsarme vloer die je tijd bespaart

Het onderhouden van een vloer kan een ding zijn als je momenteel een kwetsbare vloer in huis hebt, die niet vochtdicht is of die aan slijtage onderhevig is. Vooral bij houten parketvloeren en laminaatvloeren is het onderhoud een aandachtspunt. Bij pvc vloeren is dit niet het geval, want het onderhoud is eigenlijk een fluitje van een cent. Pvc vloeren van goede kwaliteit zijn in principe 100 procent waterbestendig en nagenoeg onderhoudsvrij. Je kunt ze eenvoudig schoonhouden en daarbij slijten de vloeren niet. Argumenten in overvloed dus om ook een mooie pvc vloer te kopen!

Prijzen inclusief 21% BTW